Do-In Yoga School
Stap voor stap naar meesterschap

Zo binnen, zo buiten… veel scholen gaan over kennis. De Do-In School niet, wij bewandelen het pad van jouw innerlijke wijsheid. Zo beweeg je stap voor stap naar meesterschap.

Claudia Heijdel heeft de bewegingsleer Do-In Yoga als nieuwe Yoga vorm geïntroduceerd aan het grote publiek: een yoga-vorm op basis van de Oosterse geneeskunst, Martial arts en het Taoïsme. Meer eigentijds, meer speels en verbindend: terug naar je essentie, naar dat wat jou beweegt. Met Do-In Yoga heeft ze gezorgd voor een verbinding tussen Shiatsu, Yoga, Zen en Martial Arts. Bewegend tussen de polaire krachten van Yin en Yang

Do-In Yoga is een actieve vorm van yoga waarin het bewegen vanuit de Hara (buik) centraal staat. Om de energie in de meridianen door te laten stromen wordt gebruik gemaakt van speciale strekkingen, balans oefeningen, kracht oefeningen, mobiliserende oefeningen en behendigheid technieken. Deze worden gecombineerd met meditatie, aandacht en adem technieken.
Deze doordachte bewegingsvormen maken je zowel fysiek, mentaal als emotioneel steeds gezonder en sterker. Op alle vlakken kom je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel: soepel, krachtig en stabiel in lichaam en geest.
De theorie is gebaseerd op de leer van Yin en Yang, de vijf elementen en de energie (Qi) die door de meridianen (energiebanen) stroomt. Wie leert werken met deze tools, krijgt onbeperkt toegang tot vernieuwende skills, die zich blijven uitbreiden. Leren werken met de 5 elementen en hun onderlinge beïnvloeding is hierbij essentieel. Het resultaat: vitaal, helder en verbonden, kortom: Zelfrealisatie.

Als Do-In Yoga docent ben je de gids. Je begeleidt deelnemers naar een nieuwe manier van bewegen: één die natuurlijk is voor hun lijf. Bewegingen die bijdragen aan hun welzijn. Je neemt ze mee op reis door hun eigen lijf om ze zodoende de eigen-wijsheid te laten ervaren. En ja, dat kan in een groepsles!

De beroepsopleidingen tot Do-In Yoga docent zijn kort en intensief. Maar wel stap voor stap. Van basic teacher naar full teacher tot advanced teacher. In je eigen tijd te volgen. Zodat je de ruimte hebt om ervaringen te verwerken. Dichterbij jezelf te komen. En het vitaliserende effect hiervan te ervaren. Zo kun je alles ondernemen wanneer jij eraan toe bent. En vanaf de certificering Do-In Yoga basic teacher ben je met de docentenlicentie al bevoegd om professioneel les te geven, d.w.z. voor eigen inkomen.

info: opleiding@do-in-yoga.nl of via info@yoga-touch.nl
                Claudia: +316-41155438   of via: do-in-school