Aroma Yin is Yin yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. 
Tijdens deze workshop gaan we met de etherische oliën onze winterklachten aanpakken, denk aan onze weerstand, olie voor een verstopte neus, stijve spieren, een winterdip etc. De yin les zal ook gericht zijn op het element Water die weer verbonden is met de winter. 

Deze workshop wordt volledig corona-proof gedaan. De workshop wordt ONLINE gegeven en je kunt zelf kiezen of je de les live mee doet of dat je de les op een later moment terug wilt kijken. Op deze manier kan iedereen deelnemen aan de workshop! 

Hoe kom je dan aan die heerlijke geuren thuis? 
Je krijgt een pakketje thuisgestuurd met daarin oliën en producten met etherische olie erin verwerkt! Die gaan we tijdens de les gebruiken en ik vertel dan wat over de geuren terwijl je lekker in je yin-houding ligt!  

Je krijgt dus een heerlijke workshop en je mag ook nog je pakketje met heerlijke spulletjes houden! 

De kosten zijn € 32,50 en zullen via een tikkie geïncasseerd worden. De workshop zal van 19.00 tot 21.00 uur zijn en wordt gegeven door Dyonne Mulders.

Wil je deelnemen, boek dan via Momoyoga deze workshop. Daarna ontvang je thuis het pakketje en kun je of live of later meedoen. 

Let op; Workshop is niet geschikt voor zwangeren!

Helaas is onze studio gesloten voor live-lessen. Al onze lessen zijn nu online te volgen. Heb je interesse, mail naar info@yoga-touch.nl voor meer informatie of bel Ylonka: 06 22 48 28 22. We hopen je snel weer live te zien!