Healing massage

Dit is een bijzondere massage voor het gehele lichaam in combinatie met energiewerk. Tijdens de massage zullen plekken waar energetisch verstoringen of blokkades zijn extra aandacht krijgen. Ik combineer een ontspanningsmassage met effleurages en knedingen, technieken vanuit Shiatsu en magnetiseren. Je onderbewuste kan signalen en boodschappen afgeven die ik met je zal bespreken. Dit zal het zelfhelend vermogen van je lichaam vergroten en het geeft je inzicht in je eigen processen. Deze massage is bijzonder geschikt als je stressgerelateerde klachten hebt, het moeilijk vindt om goed contact met je lichaam te hebben, maar ook als je meer inzicht in jezelf wilt verkrijgen en een diepgaandere behandeling wilt ontvangen. We bespreken vooraf wat je wensen zijn, waar je behoefte aan hebt en wat je verwachtingen zijn. De massage wordt daarop aangepast en zal ik vooral vanuit mijn intuïtie uitvoeren. Vóór elke behandeling zal je worden gevraagd naar klachten en/of medicijngebruik en je wensen wat betreft de massage. Ik maak gebruik van natuurlijke hoogwaardige olie die ook geschikt is voor de gevoelige huid.

Ontspanningsmassage

Een diep ontspannende massage via langzame bewegingen en knedingen. Deze massage is heerlijk om volledig tot ontspanning te komen en je over te geven. Door de diepgaande massage zul je ervaren dat niet alleen je huid en spieren worden gemasseerd, maar dat je in zijn geheel wordt aangeraakt. Het resultaat is dat je spieren zich ontspannen, de doorbloeding verbetert en de stofwisseling wordt gestimuleerd. Je voert daardoor afvalstoffen af en je krijgt nieuwe vitaliteit. Ik vind het belangrijk dat je je tijdens de massage volledig op je gemak voelt, je kunt ervan uitgaan dat je met aandacht, intentie en respect wordt gemasseerd. Je kunt kiezen uit een volledige lichaamsmassage of een deelmassage voor rug, nek en schouders.

Sportmassage

Een massage voor of na het sporten. Bereid jezelf voor op het sporten door je vooraf te laten masseren of naderhand om je gespannen spieren te laten ontspannen en afvalstoffen die door verzuring kunnen ontstaan te helpen afvoeren. Dit voorkomt spierpijn en blessures. Voor het sporten worden de spieren geactiveerd door een intensieve massage waardoor de doorbloeding en zuurstof toename verbeterd. Na het sporten ontvang je een rustgevende massage om afvalstoffen uit de spieren te verwijderen en weer tot rust te komen. Verbeter je sportprestaties door de tijd te nemen voor een massage, je zult merken dat dit verschil maakt.