Ylonka Kramers

“Zodra je elk deel van jezelf aanvaardt,
ontdek je hoe bijzonder je bent”
@Patrick Mundus

Dit is precies wat ik met mijn lessen wil bereiken. Want mijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van mensen. En natuurlijk niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Yoga verbindt mensen met zichzelf en geeft ruimte om de drukte in de geest tot rust te brengen. In deze tijd is even tijd nemen voor jezelf bijzonder belangrijk!
Ik heb dit zelf ervaren toen ik eindelijk de tijd voor mijzelf nam. Ik heb 25 jaar in de reclame gewerkt, altijd haast, altijd stress en altijd deadlines. Toen ik op een kruispunt in mijn leven kwam, moest ik kiezen en heb het roer helemaal omgegooid. Yoga gaf mij dit inzicht, “ face your demons” noemen we dat. Ik ben diverse yoga-opleidingen gaan doen, trainingen gaan volgen, om uiteindelijk mijn eigen studio te starten.
En nu krijg ik de kans om mooie yogalessen te geven, waarin ik anderen inspireer met liefde en aandacht het lichaam te bewegen, de adem te verdiepen en los te laten wat niet meer nodig is. Ik kijk er naar uit om je een keer mee te nemen in mijn lessen en je te laten ervaren hoe fijn yoga kan zijn voor je.