In dit weekend vieren wij het “LEVEN” in een prachtig centrum in Lochem. Centrum Athanor bied vele mogelijkheden om je heerlijk ontspannen, relaxen, mooie yogalessen te volgen en vooral niets moeten.

Dit Yogaweekend is een gezamenlijk project van Hillary (Yogastudio byHillz), Saskia (Yoga bij Sas-ki) en Ylonka (Yoga-Touch). Drie yogadocenten die jullie gedurende dit weekend zullen begeleiden in de lessen en workshops.

We gaan met elkaar verschillende yogavormen ervaren waaronder:

Hatha Yoga, Do-In Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, met ademoefeningen, visualisaties, klankschalen en meditaties. We gaan ook creatieve activiteiten doen, zoals een Moodboard maken, Yoga-Dans & The Groove ervaren. Er staat ook  een BackMitra workshop voor schouders- nek en rugklachten op het programma. Uiteraard is er ook genoeg gelegenheid om een heerlijke wandeling te maken op het terrein of een lekker boek te lezen in de kapschuur.

De locatie: 

Het Centrum Athanor is gelegen buiten het kleine plaatsje Lochem op een unieke plek, midden tussen de landerijen. Als je de oprijlaan op rijdt, word je direct omarmd door de warmte en gezelligheid van dit centrum.

Er zijn fijne een- of twee persoonskamers met eigen badkamers. Er is een ruime en gezellige ontmoetingsruimte, waar we onze maaltijden gebruiken of in de avonden een spelletje kunnen doen. Ook is er een prachtige grote zaal voor onze yogalessen en workshops. En … de maaltijden worden volledig verzorgd door de eigenaar van het centrum.

Alles is aanwezig om even helemaal met jezelf te zijn en toch met elkaar. Geen zorgen, geen werk, geen geregel, gewoon je helemaal onderdompelen in warmte, ontspanning, rust en frisse lucht. En zoals altijd… er is geen moeten, alles mag!

Gun jezelf dit mooie weekend, op een prachtige plaats en locatie in Nederland. Tijd voor jezelf, wie wil dit nu niet!

Ben je nieuwsgierig en/of geïnteresseerd? Klik dan voor meer informatie op de linkjes hieronder.

We zien je deelname formulier graag via de mail tegemoet.

– De uitnodiging
– Het programma
– Het inschrijfformulier
De algemene voorwaarden