Bianca Hofman.

 

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Mijn naam is Bianca Hofman.

 

Na jarenlang als personeelsadviseur en verzuimmanager in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, en in mijn vrije tijd Hatha Yoga lessen geven, ben ik 4 jaar geleden, als zelfstandige gaan werken en o.a. mij helemaal gaan toeleggen op het geven van yoga lessen op diverse locaties en heb ik een coach praktijk gestart voor vrouwen, waarbij ik ondersteuning biedt op het gebied van bewustwording, (levens) vraagstukken, verzuim en (bewuste) keuzes maken in het leven.

 

Na vele jaren Hatha Yoga gegeven te hebben, ben ik als een blok gevallen voor Yin Yoga en ben ik de docentenopleiding gaan doen. Wat mij bijzonder aanspreekt bij deze vorm van yoga is de rust, de ontspanning en verbinding te maken tussen body en mind.

Naast de Yin Yoga geef ik ook Zwangerschapsyoga en ben ik gespecialiseerd in Yoga en Kanker, deze bijzondere doelgroep geef ik inmiddels al jarenlang met veel plezier en dankbaarheid les. Ook geef ik geregeld workshops Yoga Nidra, deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana– brengt je in de hectiek van alle dag, in de allerdiepste staat van ontspanning. 

 

Bijscholingen en workshops op het gebied van yoga blijf ik doen, ik wil mijzelf blijven uitdagen en inspireren want yoga is echt mijn passie. Ook al geef ik zelf les, elke yoga les ervaar ik weer wat yoga beoefenen met je doet in deze hectische maatschappij.
Ik vind het nog steeds bijzonder om te ervaren hoe ontspannen deelnemers zijn na een heerlijke Yin Yoga les. 

 

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten op een van mijn yin yoga lessen.

 

Namaste